U bent hier: Home / Contact center / Plannen / De plannen raadplegen

De plannen raadplegen

Kadaster

Kadaster
Betreffende de precieze kadastrale plannen worden, volgens de bepalingen van het samenwerkingsakkoord in 2007 tussen het CIBG en de Algemene administratie van de Patrimoniumdocumentatie (AAPD), de kadastrale gegevens zoals ze vermeld worden in het product UrbIS-P&B, exclusief voorbehouden voor de besturen en de organisaties van het Brusselse gewest die nadrukkelijk in deze overeenkomst worden vermeld. Voor de andere organismen is een voorafgaande vergunning van de AAPD vereist. Als u geïnteresseerd bent, een gemotiveerd aanvraag aan de AAPD is vereist.. Het is echter zeer waarschijnlijk dat de AAPD voorstelt om de kadastrale gegevens bij haar op te vragen.

Brussel Stedelijke Ontwikkeling-gegevens

Brussel Stedelijke Ontwikkeling-gegevens
BruGIS® is bestemd voor wie beroepsmatig met ruimtelijke ordening bezig is, zoals stedenbouwkundigen, architecten, notarissen en ook gemeentebesturen, maar vormt ook een waardevolle bron van informatie voor alle Brusselaars: wie er woont, verblijft, werkt, studeert, ... Als u de gegevens van deze site wenst te ontvangen, behalve de kadastrale gegevens en de basiskaart, aarzel dan niet om een e-mail te sturen naar het BruGIS-team dat uw vraag zo snel mogelijk behandelt.

Basiskaart (straat, huisnummer, omtrek van het huizenblok, ...)

Basiskaart (straat, huisnummer, omtrek van het huizenblok, ...)
Als u een preciezere weergave van de basiskaart wenst in CAD-formaat of GIS-formaat (straat, huisnummer, omtrek van het huizenblok, ...), kunt u de UrbIS-gegevens gebruiken, die beheerd worden door het CIBG. Deze UrbIS-gegevens zijn gratis beschikbaar via een downloadtool.

GBP, GewOP, Kanaalplan ...

GBP, GewOP, Kanaalplan ...
Wenst u het GBP of het GewOP in vectorieel formaat? Contacteer onze cel cartografie en geef het gewenste formaat aan.